Hotel Bistrica
Recite nam šta vas zanima?

Wellness

Medicinska masaža

Masaža tijela usmjerena na bolne tačke i napetost u mišićima. Primjenom ove masaže dolazi do poboljšanja cirkulacije, poboljšava se protok kiseonika i hranjivih sastojaka kao i eliminacija štetnih materija iz organizma kao i ugljen dioksida iz krvi. Pravo olakšanje nakon skijanja.

Trajanje: 30 i 50 min.

Sportska masaža

Masaža namijenjena sportistima rekreativcima i svima sa umorom i bolovima u mišićima. Zbog svoje energičnosti koristi za jake i hipertrofične, prije svega, mišiće sportista, stoga je ova masaža pravi izbor za sve one koji uživaju u cjelodnevnom skijanju. Tehnike su osmišljene tako da se masažom zagrijavaju i omekšavaju tkiva, te poravnavaju mišićna vlakna, čime se ubrzava izbacivanje mliječne kiseline iz mišića.

Trajanje: 30 min.

Antistres glave i leđa

Masaža namijenjena sportistima rekreativcima i svima sa umorom i bolovima u mišićima;

Trajanje: 30 min.

Stara banja relax masaža

Masaža utemeljena na principima aromaterapije i filozofije ayurveda

Trajanje: 30, 50 i 75 min.

Masaža stopala

Masaža usmjerena na opuštanje stopala. Veoma je prijatna, ali i poboljšava koncentraciju, oslobađa od napetosti i čini Vas produktivnijim. Masaža stopala opušta, osvježava organizam i daje osjećaj lakoće nogu naročito posle dužeg skijanja.

Trajanje: 20 min.

Holistička masaža

Holistička masaža utemeljena na teoriji energije te balansira protok energije, opušta i umiruje duh i tijelo;

Trajanje: 50 min.

Vino aromamasaža

Masaža uljima iz vinove loze i košpica grožđa koje sadrži jake antioksidante i uklanja slobodne radikale, oživljava umornu i opuštenu kožu i oslobađa toksine

Trajanje: 50 min.

Čoko aromamasaža

Masaža toplom tekućom čokoladom koja budi sva čula, kožu čini mekom i čudesno glatkom, a mirisom podstiče lučenje hormona sreće;

Trajanje: 50 min.

Pantha rei lica

Ima anti-age efekat usmjeren ka ljepšoj i kvalitetnijoj koži, nakon nekoliko tretmana bez nanošenja ulja ili krema, koža lica postaje gipka, meka i zategnutija, a efekti su ublažavanje bora na licu, smanjenje podbratka i vrećica oko očiju.

Trajanje: 15 min.

Finska sauna

Finska sauna koristi se godinama kao metod za jacanje naseg imuninteta te kao odličan način za detokcikaciju organizma i opuštanje duha i tijela (svojevrsna antistres terapija). Osim što aktiviraju kožu za izlučivanje štetnih materija iz organizma i time čine našu kožu ljepšom, jedrijom i sjajnijom, saune odlično umiruju te pomažu dovesti naš organizam u ravnotežu. Prednosti sauniranja su mnogobrojne.

IMG_9973