Hotel Bistrica
Recite nam šta vas zanima?

Restoran

Jelovnik predstavlja odabranu kombinaciju jela iz nacionalne i regionalne kuhinje.

Gastronomski užitak uz specijalitete sa roštilja i sača, upotpunjen je bogatim izborom salata, poslastica, sireva, kao i bogatom ponudom lokalnih pića, vina i dr.

Preporučujemo “Ponudu dana” u našoj “Kamin sali” ručak koji sadrži: supu, glavno jelo, salatu i desert po cijeni od samo 25,00 KM.

Hotel raspolaže sa 3 restorana i klubom za večernju zabavu. Hotel je nadaleko prepoznatljiv po dobroj i ukusnoj hrani, kao i ljubaznom osoblju koje uslužuje naše drage goste, o čemu svjedoče mnogobrojni komentari gostiju.

Uz ponudu raznovrsnih jela i pića, specijaliteti šefa kuhinje su nešto čime se mi istinski ponosimo. U toku nedjelje u planinskom ambijentu restorana , gosti imaju priliku da uživaju u specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje.

Odgovaramo na sve specijalne zahtjeve gostiju za korigovanom ishranom, koja bi trebalo biti najavljena najmanje 24 sata ranije.

Gostima je takođe u ponudi usluga room servis-a od 07:00 do 22:00 sata.

Pansionski restoran prvenstveno je namjenjen gostima hotela u kome se služe doručak, ručak i večera na bazi švedskog (buffet) stola.

U skladu sa zahtjevima gostiju i unapred dogovorenim uslovima ( škole u prirodi, ekskurzije, studentske manifestacije, sportske pripreme itd.) posluživanje se obavlja i na druge načine (bečki, francuski ili engleski).

Pansionski restoran prostire se na oko 550 m2, kapaciteta preko 300 sjedećih mjesta i nudi velike mogućnosti u organizovanju i realizaciji različitih događaja i promocija.

  • Pansionski doručak: od 07:00 do 10:00 h
  • Pansionski ručak: od 12:00 do 14:00 h
  • Pansionska večera: od 18:30 do 20:30 h

A la cart restoran sa domaćom gastronomskom ponudom, simbol je hotela “Bistrica”dugi niz godina.

Svim našim gostima preporučujemo “Ponudu dana” ručak koji sadrži supu, glavno jelo, salatu i desert po cijeni od samo 25,00 KM. 

Kapaciteta do 70 mjesta, idealan je za organizaciju rođendana, krštenja, poslovnih sastanaka i raznih vrsta proslava. Terasa “Kamin” restorana sa ljetnom baštom i panoramskim pogledom neće ostaviti ravnodušnim nijednog posjetitelja.

Prijatna atmosfera, bogata ponuda vina i raznovrstan jelovnik zadovoljiće i najprobirljivije goste.

Za sve ove godine, restoran “Kamin” je ugostio mnoge poznate ličnosti iz svijeta politike, kulture , sporta i dr.

A la carte restoran “Kamin” je otvoren od 07:00 do 22:00 h.

Glavno mjesto okupljanja u toku dana, a svakako i uveče uz prijatnu muziku je aperitiv bar.

Aperitiv bar našeg hotela Vam nudi veliki izbor domaćih i stranih pića, kao i raznovrsnih vina. Neodoljivi šarm u rustičnom stilu koji pruža toplinu dopada se kako mladima, tako i starijima.

Dok uživate u razgovoru sa najdražima, možete se osvježiti uz širok izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i degustirati raznovrsne kolače. Na aperitiv baru su takođe u ponudi razne vrste pica, sendviča, dezerta za kratki predah od skijanja.

Aperitiv bar je otvoren od 07:00 do 22:00 h.

U toku dana u Club-u “Bistrica” je obezbjeđena zabava i animacija kako za djecu, tako i za odrasle.

Raspolaže sa raznim aparatima, bilijarskim stolovima, stolovima za stoni tenis, pikadom itd, koji će učiniti vaš boravak zanimljivijim.

Club “Bistrica” je otvoren od 07:00 do 22:00 h.