Hotel Bistrica
Recite nam šta vas zanima?

Politika privatnosti

O politici kolačića

Ova politika privatnosti objašnjava šta su to kolačići i kako ih koristimo. Trebali bi pročitati ovu politiku da bi ste razumjeli šta su to kolačići,kako ih koristimo, Tipovi kolačića koje koristimo npr., informacije koje prikupljamo koristeći kolačiće i kako se te informacije koriste, a i kako da kontrolišete podešavanja kolačića. Za dalje informacije kako koristimo , sigurno čuvamo vaše lične informacije , vidite našu počitiku privatnosti.

U bilo koje vrijeme možete promjeniti ili povući vaš pristanak u vezi izjave o kolačićima na našem web sajtu.

Saznajte više o tome ko smo mi , kako nas kontaktiratii kako obrađujemo lične podatke u našoj pPolitici privatnosti.

Vaš pristanak se odnosi na sledeći domen: bistricahotel.com

Your current state: Consent accepted. Upravljajte vašim pristankom.

Šta su kolačići?
Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se koriste za čuvanje male količine informacija. Kolačići se čuvaju na Vašem uređaju kada je web sajt učitan. Ovi kolačići nam pomažu da stranica funkcioniše ispravno,čine stranu sigurnijom, omogućavaju bolje korisničko iskustvo i rezumjevanje kako web stranica funkcioniše i pomaže pri analizi šta radi a šta je potrebno unaprjediti.
Kako koristimo kolačiće?

Kao većina online servisa, naš web sajt koristi sopstvene kolačiće i kolačiće drugih servisa za razne usluge. Sopstveni kolačići su potrebni da bi web sajt funkcionisao ispravno, i oni ne prikupljaju podatke kojima bi mogli biti identifikovani.

Kolačići drugih servisa koje koristimo na našoj stranici se koriste pretežno za razumjevanje kako se ponaša prezentacija, kako vršite interakciju sa stranicom, čuvaju naše usluge sigurnim, i sveukupno pružaju bolje i unapreženije korisničko iskustvo te pomažu pri ubrzavanjuvaših budućih posjeta.

Koje tipove kolačića koristimo?

Neophodne: Neki kolačići su neophodni da bi mogli koristiti web prezentaciju u potpunosti. Omogućavaju nam da održavamo korisničke veze i sprječimo sigurnosne prjetnje. Oni ne prikupljaju ili čuvaju nikakve lične podatke. Na primjer, ovi kolačići omogućavaju prijavu na sistem.

Nepotrebni (statistički): Ovi kolačići čuvaju podatke kao što je broj posjeta našem sajtu, broj jedinstvenih posjetilaca, koje stranice su posjećivane, Izvor posjete itd. Ovi podaci nam pomažu da shvatimo i analiziramo koliko dobro se prikazuje stranica i šta je potrebno poboljšati.

Podešavanja: Ovi kolačići nam pomažu da čuvamo vaša podešavanja pregleda kao što je jezik tako da bi mogli imati potpuno i efikasno iskustvo u budućim posjetama stranici.

Kako mogu kontrolisati podešavanja kolačića?

Ako odlučite da promjenite vaša podešavanja, možete kliknuti na “Politika privatnosti” na vašem ekranu. Ovo će ponovo prikazati obavještenje o pristanku i omogućiti vam da promjenite podešavanja ili povučete pristanak u potpunosti.

Kao dodatak ovome, različiti preglednici pružaju različite metode da blokirate i obrišete kolačiće koje koriste web sajtovi. Možete izmjeniti podešavanja vašeg preglednika da blokirate ili obrišete kolačiće. Da bi ste saznali više o tome kako upravljati kolačićima posjetite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.